Iskreno smo veseli uspeha na poklicni maturi v programu predšolska vzgoja.

VSI dijaki in dijakinje so uspešno zaključili izobraževanje, imamo  3 diamantne maturantke, ki so dosegle vse točke in 2 zlati  maturantki s samo točko manj.
Še posebej smo veseli tega uspeha  v letošnjem šolskem letu, saj sta skoraj dve leti šolanja potekali na popolnoma drugačen način, v zahtevnih in napornih razmerah.  A so naši dijaki in dijakinje, skupaj s svojimi učitelji, zmogli tudi to in težave sproti spreminjali v izzive in nove priložnosti.

Vsem res iskreno čestitamo, na uspeh smo zelo ponosni, saj se v njem skriva trdo, odgovorno in ustvarjalno delo dijakov in dijakinj ter učiteljev v vseh štirih letih.

Globoko smo prepričani, da jim je šola kot institucija, seveda ob njihovem aktivnem sodelovanju, dala prepotrebno in solidno znanje tako iz teoretičnega dela, kakor tudi iz praktičnega usposabljanja.

Verjamemo, da je to trdna  popotnica za nadaljnjo karierno in življenjsko pot.

SREČNO v življenju generacija 2018/2022!

Maja Čelan, tajnica ŠMK                                                                                                    Marija Lešer, ravnateljica

Fotografije


Dragi maturanti in maturantke,

vljudno vas vabimo na razglasitev rezultatov poklicne mature spomladanskega izpitnega roka 2022 v sredo, 6. julija 2022, ob 10.00 v parku za šolo na Gosposvetski cesti 4.

 

Veselimo se druženja z vami

vaši profesorji in ravnateljica

 

Oznake: